Glavna navigacija Sadržaj Sporedni sadržaj (sidebar) Podnožje

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Zadnjim izjavama „da je protiv Srba izvršeno etničko čišćenje i kršenje međunarodnog prava“, svjesno negira velikosrpsku agresiju i okupaciju hrvatskog teritorija, kao i oslobodilačke akcije hrvatske vojske, a osobito veličanstvenu vojnoredarstvenu akciju „Oluja“. Posebice ga boli utvrđivanje istine pred međunarodnim sudom u Haagu i oslobađanje naših pobjedničkih generala HV, budući da taj čin kao i ulazak RH u Europsku uniju navodi kao početak tzv. „retrogradnih procesa“ koji njega osobito smetaju, gdje opet proziva katoličko svećenstvo, desne udruge i hrvatske branitelje, a zaboravlja dijeliti lekcije ratnim huškačima iz redova srpske crkve i četnicima iz redova svoje stranke, koji i danas slobodno šetaju, smijući se svojim žrtvama, obiteljima poginulih i nestalih hrvatskih branitelja, koji još uvijek traže posmrtne ostatke svojim najmilijih.

Smatramo da svi pred zakonom moramo biti jednaki, te da moramo odgovarati za svoje postupke, pa tako i Milorad Pupovac, za kontinuirano kršenje zakona, Ustava i Deklaracije o Domovinskom ratu, te ovim putem ponovo pozivamo nadležne insitucije da rade svoj posao, te posebno pozivamo naše kolege branitelje i sve građane srpske nacionalnosti da osude postupke ovog profesionalnog Srbina, kao i njegove sramotne izljeve i govore mržnje prema hrvatskoj državi i svim njenim građanima.

Glavna navigacija Sadržaj Sporedni sadržaj (sidebar) Podnožje