Glavna navigacija Sadržaj Sporedni sadržaj (sidebar) Podnožje

Održana Konferencija “Branitelji i stradalnici Domovinskog rata Jučer-danas-sutra”

Na istoj su nazočili: izaslanik Ministarstva unutarnjih poslova, Zapovjednik specijalne policije  MUP-a Alen Klabot, izaslanica Ministarstva hrvatskih branitelja Gorana Marić, izaslanik Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva Pavle Schramadei te izaslanik Gradonačelnika Grada Zagreba Miodrag Demo.

Konferenciju je otvorila Maja (Marija) Lučić, koordinatorica 9. Centra znanja i u uvodnom dijelu, zajedno sa voditeljicom Službe za Udruge i obljetnice iz DR Ministarstva hrvatskih branitelja Goranom Marić i Pavlom Schramadei iz Nacionalne zaklade, uzvanicima i sudionicima objasnila međusobnu suradnju, ciljeve i programske aktivnosti 9. CZ.

Svi sudionici složili su se koliko je važna institucionalna podrška Nacionalne zaklade i 9. Centra, kao i umrežavanje,  komunikacije, zajedničke aktivnosti, edukacije, kvalitetni programi i međusobni susreti poput ove konferencije.

Samo umreženo, aktivno i djelotvorno civilno društvo može odgovoriti svrsi svoga djelovanja, a to je postati zalog pravičnog, empatičnog, modernog demokratskog društva. Na tom tragu djeluje i Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva, kao i 9. Centar znanja, zaključak je Konferencije :  Branitelji i stradalnici Domovinskog rata „Jučer-danas-sutra“

Glavna navigacija Sadržaj Sporedni sadržaj (sidebar) Podnožje