Glavna navigacija Sadržaj Sporedni sadržaj (sidebar) Podnožje

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Žalosno i jadno. U doba borbe protiv epidemije koronavirusa u koju su se opet usprkos svemu, iako predstavljaju najranjivije skupine, zbog godina, posljedica ranjavanja i bolesti kao posljedice stradavanja u obrani suvereniteta RH, ponovo uključili hrvatski branitelji, hrvatski ratni vojni invalidi i članovi njihovih obitelji, nesebično se odazivajući pozivu nadležnih tijela radi pružanja pomoći i ostvarivanja zajedništva hrvatskog naroda, na žalost, Vi jučer, ne poštujući ni vrijeme ni mjesto, a niti žrtve Jasenovca, ničim izazvani, dajete sramotne izjave o spomen ploči poginulih branitelja pripadnika HOS-a i otvarate teme omalovažavanja, razdvajanja hrvatskog naroda i blaćenja žrtava Domovinskog rata.

Hrvatski branitelji su pokazali svoju čast i zajedništvo u obrani Domovine na prvoj crti bojišnice, a tako i danas pomažući potrebitima stradalima od posljedica ove pandemije svjetskih razmjera i razornog potresa u Gradu Zagrebu. Zar zaista mislite da ovom današnjom napadačkom izjavom na društvenim mrežama možete poništiti štetu koju ste napravili na stvaranju zajedništva u hrvatskom narodu?

Možda jedan dio hrvatskih branitelja nije uspio završiti fakultete i ostvariti svoje životne želje u obrazovanju i životnom putu koji su zacrtali, jer su sudjelovali u obrani Domovine, za razliku od Vas, i to je u redu, jer svatko od nas je izabrao svoj životni put, ali ih predsjedniče nemojte podcjenjivati radi neformalnog obrazovanja i nekakvog fiktivnog radnog iskustva, jer na kraju uvijek pobjeđuje čovjek, njegov karakter, humanost, sposobnost praštanja, životno iskustvo i životni put svakog pojedinca.

Obzirom da ste izabrani na časnu dužnost predsjednika RH, tražimo od Vas da se ubuduće ponašate u skladu sa funkcijom koju obnašate, te da budete predsjednik svih građana Republike Hrvatske, da budete vrhovni zapovjednik Oružanih snaga RH, među koje spadaju i Hrvatske obrambene snage, da radite na zajedništvu a ne na razdvajanju, da pomognete u ovim teškim situacijama koje su nas zatekle, te da u skladu sa Vašim obrazovanjem diplomiranog pravnika poštujete propise Republike Hrvatske i sve građane koje predstavljate.

Glavna navigacija Sadržaj Sporedni sadržaj (sidebar) Podnožje